Leif Bach

AR-folk, Aalborg Symfoniorkester, Søren Kedeligs Kvartet, “Ikke et øje tørt”, Tordenkalven Big Band, Salsalabim + et hav af “sidde ind”-jobs. 

5-strenget specialdesignet, gennemgående hals, passive pickup’s, født båndløs bas, båndet for ca. 5 år siden, oprindelig med høj C-streng – nu med dyb H-streng. Bygget 1982.

Den skal med i graven. Gennem undervisning på bl.a. seminarium, konservatorium, musikskoler, højskoler har jeg haft hundredvis af basser i hånden. Mørch’en kan det hele. Især evnen til at definere tonen i den store sammenhæng er formidabel. Muligheden for konstant at få bassen opdateret med nye “udviklinger” er super. Og så synes jeg stadigvæk, at den er utrolig smuk. Tak for tilliden. Jeg supplerer med, at jeg vel har formidlet mindst 10 basser/guitarer for dig. Jeg har indtil nu kun hørt om en person der har suppleret sin Mørch bas med et andet mærke. Især de musikere, der har været med til at designe deres instrument helt fra bunden, har et meget tæt forhold til instrumentet.