VINTAGE P

VINTAGE P

(Alnico V/TK)
Bass Passive Humbucker
Produced for 4 strings

Vintage P-Bass pickup with great clarity and a pretty fast response. Slightly higher output and extended dynamics plus higher resolution in the lower treble register makes this pickup cut through on stage as well as in the studio.

For added fullness and a gutsier low end add The Mørch Active Preamp and get more control on the highs too.

VINTAGE P er skabt til dig som søger tilbage til den oprindelige P-bas humbucker-lyd fra 60’erne og de tidlige 70’ere. Den er grundlæggende slankere i tonen og karaktermæssigt mere nøgen og nøgtern end både GREAT P og ROCK’N ROLL MAN P – og netop derfor egner den sig ekstra godt til de sammenhænge, hvor du vil have en markant P-bass sound som fundament i en ellers tæt orkesterlyd, hvor rigtigt mange instrumenter overlapper hinanden i mellemtonen. Forestil dig rytmeguitarer, keyboards, slagtøj og blæsere samt backing-vokaler – på én gang. Her kræver det en slankere P-lyd atyt skære igennem. VINTAGE P kan just det. Og den har meget fin opløsning og dertil en herlig gammeldags metallisk tone, når du spiller med plekter. Og så er den et hit i forbindelse med flatwound strenge – for lyden ”boomer” aldrig…
VINTAGE P er en ægte smoglifter: Den renser ud i lyden – også på de basser, der ikke er helt distinkte i deres grundtonestruktur. (Peter Rahbek)

Data : DC: 10,4 , Resonance Peak: 5,8 KHz