Hermed erklæres nyhedssiden ÅBEN – og DU må også gerne bidrage!

Der foregår mere end de fleste er klar over bag Mørch Guitar’s kulisser:

Ikke alene udvikler Mørch næsten konstant på både instrument-designs, pickupper og elektronik som vi nærer en stærk lyst til at delagtiggøre dig i. Og det kommer så til at ske i form af ordinære Mørch NEWS. Men også brugerne af Mørch’s produkter sender os mails og og billeder af hændelser, som vidner om, hvordan og hvor forskelligt musikere bruger dem. Derfor har vi besluttet at dele små historier fra nær og fjern her under NEWS.

Har du selv lyst til at bidrage med nyheder med eller uden billeder – eller lydfiler og videoklip, så tøv ikke med at sende dit materiale til johnny@morch-guitar.dk og følg gerne de tre simple anvisninger, der vil lette vores arbejde med at efterbehandle materialet til release her på nyhedssiden.

  • Fotos i digital form bør helst være skarpe og taget med høj opløsning. Vi foretrækker ganske almindelig jpg-filer.
  • Tekstoplæg sendes som almindelige e-mails eller i form af tekstdokumenter. Typisk word.doc, wp.doc eller odt eller lign.
  • Musik og videoclips kan typisk sendes i mp3 eller mp4 format – eller som links til fx youtube-clips.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Og så lige en kommentar om fotoet her på siden:

Johnny Mørch anno 2017: Modnet men hverken gammel eller udslidt! Mesteren har valgt at sætte tempoet ned for at få mere tid til at nyde livet uden for guitarværkstedet. Til gengæld bliver der nu mere tid til at lege med ny teknologi og til at udvikle spændende koncepter. En hel række nye pickupper er på vej, og i Johnny Mørchs demorum kan man fortsat finde et udvalg af de mest fantastiske håndbyggede instrumenter, så der er noget for enhver smag.

Lignende poster

Henrik Koitz

Henrik Koitz

Henrik Koitz har begået et dejligt nyt nummer på hans Mørch guitar. https://www.morch-guitars.dk/wp-content/uploads/2021/06/KOITZ-GUITARS-IN-MAY.wav

læs mere
Nicklas Winther

Nicklas Winther

Hej Johnny. Yay, hvor er det en glad ung mand der er på billedet, han følte sig heldig, både for sin bas men også for at være på besøg hos en legende. Tusind tak for ALT, jeg håber og tror på at vi mødes igen. Kram fra en stolt ejer af et mesterligt instrument....

læs mere