Hermed erklæres nyhedssiden ÅBEN – og DU må også gerne bidrage!

Der foregår mere end de fleste er klar over bag Mørch Guitar’s kulisser:

Ikke alene udvikler Mørch næsten konstant på både instrument-designs, pickupper og elektronik som vi nærer en stærk lyst til at delagtiggøre dig i. Og det kommer så til at ske i form af ordinære Mørch NEWS. Men også brugerne af Mørch’s produkter sender os mails og og billeder af hændelser, som vidner om, hvordan og hvor forskelligt musikere bruger dem. Derfor har vi besluttet at dele små historier fra nær og fjern her under NEWS.

Har du selv lyst til at bidrage med nyheder med eller uden billeder – eller lydfiler og videoklip, så tøv ikke med at sende dit materiale til [email protected] og følg gerne de tre simple anvisninger, der vil lette vores arbejde med at efterbehandle materialet til release her på nyhedssiden.

  • Fotos i digital form bør helst være skarpe og taget med høj opløsning. Vi foretrækker ganske almindelig jpg-filer.
  • Tekstoplæg sendes som almindelige e-mails eller i form af tekstdokumenter. Typisk word.doc, wp.doc eller odt eller lign.
  • Musik og videoclips kan typisk sendes i mp3 eller mp4 format – eller som links til fx youtube-clips.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Og så lige en kommentar om fotoet her på siden:

Johnny Mørch anno 2017: Modnet men hverken gammel eller udslidt! Mesteren har valgt at sætte tempoet ned for at få mere tid til at nyde livet uden for guitarværkstedet. Til gengæld bliver der nu mere tid til at lege med ny teknologi og til at udvikle spændende koncepter. En hel række nye pickupper er på vej, og i Johnny Mørchs demorum kan man fortsat finde et udvalg af de mest fantastiske håndbyggede instrumenter, så der er noget for enhver smag.

Lignende poster

Ny Alubas

Ny Alubas

Så er denne alubas skønhed i showroom: Krop: Sipo Mahogny, hul. Dæk: Aluminium. Hals: Kebony/ Ahorn. Gribebrædt: Ibenholt. Mencur: 89cm/35”. Pickup: Mørch Vintage P.

læs mere
Varmløse – Jazzmaster

Varmløse – Jazzmaster

Jens Varmløse har indspillet en lækker lille ting med hans Jazzmaster: Han udtaler: En gospel agtig rock ballade til en færøsk sanger. Jazzmaster - Quattro - Roadie amp. Den fungerer godt med høj gain i soloen, tager godt ved har en skøn balance med ikke for hidsig...

læs mere