Ole Ficks genfundne guitar

I 1977 blev Ole Fick´s “Brunhilde” Mørch guitar stjålet.
Han købte så en lignende af Thomas Puggård Møller og fik den tilrettet som den stjålne.

Efter ca. 45 år dukker den så pludselig op på den blå avis. En ung mand, Simon fra Esbjerg, køber guitaren og sender nogle billeder af den til Johhny Mørch.

Johnny genkender den som Ole Fick´s gamle stjålne guitar og gør opmærksom på dette.

Den unge mand har kontaktet Ole direkte og da Ole var meget interesseret i at få sin gamle guitar tilbage, har de lavet en byttehandel med en anden Mørch model som Ole havde stående.

Der går så noget tid og Johnny bliver kontaktet af Ole Fick  som syntes at “Brunhilde” skulle til rehabilitering hjemme hos sin biologiske farmand..
Den var meget medtaget med hakker og skrammer samt nedslidte bånd. Den har efterfølgende været forbi Johnny´s værksted for renovering, ny ramme, kontrolplader og elektronik.

Ole valgte også nye pickupper for at få en lidt anden klang, men alligevel den distinkte klarhed som de gamle havde. Pickupperne er en ny type som Johnny har lavet, netop for at give ultimativ klarhed og samtidig fylde.
Pickupperne er så passende kaldt for: Ole Fick Neck og Ole Fick Bridge/Mid 🙂

Se pickuppen her: Ole Fick Pickup

Der er lavet en lille video om seancen:
https://www.facebook.com/CopenhagenGuitarShow/videos/3714820035298964/

 

 

Lignende poster

Thomas Wester: Lys efter Mørch´e

Thomas Wester: Lys efter Mørch´e

Thomas Wester har indspillet et nyt track: Lys efter Mørch´e Thomas Wester har været lyddesigner på Mørchs guitarpickup Big’n Blue som Thomas bruger her på lydfilen. Bassen er også indspillet af Thomas. Pickupperne er Mørch EVE- J, Focus.   Besøg også...

læs mere
Henrik Koitz

Henrik Koitz

Henrik Koitz har begået et dejligt nyt nummer på hans Mørch guitar. https://www.morch-guitars.dk/storage/2021/06/KOITZ-GUITARS-IN-MAY.wav

læs mere
Nicklas Winther

Nicklas Winther

Hej Johnny. Yay, hvor er det en glad ung mand der er på billedet, han følte sig heldig, både for sin bas men også for at være på besøg hos en legende. Tusind tak for ALT, jeg håber og tror på at vi mødes igen. Kram fra en stolt ejer af et mesterligt instrument....

læs mere